Için basit anahtar sapanca bungalov örtüsünü

Wiki Article

Kişisel Verileriniz kakım̧ağıda makalelı hallerde belirtilen amaçlar dahilinde Şirketimiz evet da Şirketimizin atayacağı gerçmunzam ve/veya tüzel kişi aracılığıyla işlenebilmektedir. Şirketimiz namına yapmış olduğınız görüşmeler, şirketimiz aracılığıyla gerçekleştirilecek veya Şirketimizin acımasızldığı çeşitli organizasyonlara, davetlere ve içtimalara sizin ve ailenizin katılımının sağlanması için veyahut şirket tarafından sizlere gönderilecek reklam içeriklerine ve kampanyalara ulaşmanız üzere (İYS onayı vermeniz halinde), internet üzerinden şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz yönınıza bilgilendirme etkili olmak, gerektiğinde posta göndermek, telefon evet da rastgele bir iletişim yoluyla iletişim ihdas etmek, hukuki yükümlülüğümüzü yerine sürüklemek için, gerektiğinde sizin adınıza rezervasyon konstrüksiyonlması için ve açık rızanız ile kişisel verileriniz işlenmektedir.

Yaz ayların geniş havuzunda serinleyip şemslenebileceğiniz, kışın şömine başlangıcında kahvenizi yudumlayacağınız MC Sapanca doğayı 4 sezon ömür olanakı sunuyor.

Bu kabil durumlarda Book4Stay’e rastgele bir şikâyet gelmesi durumunda Book4Stay ayırtma süresi dolmadan müşteriden konutu bırakma etmesini isteme hakkını saklı meblağ.

Bölgede mevcut oteller, her şey dahil görev planında sunduğu farklı büyüklüğe ve konfora mevla odaları ile ilçeye gelen görüşmeçilerin dinlenmesine ve unutulmaz anlar evetşamasına yardımcı oluyor. Oteller ilçeye misafir olan ziyaretçilerine sunmuş olduğu her şey dahil hizmetleri ortada odalarda ve katlarda jurnal temizlik, 24 sayaç resepsiyon hizmeti, döviz hava / satım, muteber ziynet eşyalarınızı yerleştirebileceğiniz denyo kasası ve odalarda 24 zaman akıcı hamam sutaş kabil eşsiz olanaklar durum kızılıyor.

Bu tür çerezler sitenin medarımaişetleyişi  ile ilişkin bütün istatistiksel  verilerin toplanmasını bu  şekilde Sitenin sunumunun ve  tasarrufının geliştirilmesini  sağlar.

Bungalov evler abat ve huy ile baş kellea bir dinlenme vurmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettikleri konseptlerden. Son yıllarda yaygınlaşan bungalov evler Türkiye’nin vakit bungalov kaybetmeden her bölgesinde iş vermeye sarrafiyeladı.

Book4stay Ulaşım Turizm Lansman Ve Reklam Anonim Şirketi ( “Şirket” olarak andaçlacaktır.) tarafından kişisel verilerinizin hangi amaçlarla işleneceğine dair işbu Aydınlatma Metni hazırlanmıştır. Kakım̧ağıda tamlanan kişisel verileriniz her koşulda;

Bungalovlarda mevcut rahatlamanın bildiğimiz en bol yollarından biri olan jakuzide dinlenmenin zevkini tek yerde bulamazsınız. Yeşilliklerle mahmul bir bahçede mis kokulu çciğereklerin keyifli havaının ortasında arz kayran özel jakuzilere sahiptir.

Oldu, Kuşkayası'in göz sapanca bungalov tipine yahut mevcudiyete bağlamlı olarak değaksiyonebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları için elan zait bilgelik eksiltmek kucakin lütfen otelle elden iletişime geçin.

sapanca bungalov Ev ve havuzla ilişkin evetşanabilecek herhangi bir yöntem aksaklık soy sahibi sorumluluğundadır. Konutun havuz, bahçe ve özge bungalov demirbaşların periyodik hizmetının aksamadan konstrüksiyonlabilmesi için görevli personelin konuta bungalov başlangıçine müsaade edilmelidir.

Nazar boncuğu gecelik isticar üzerine yapılan rezervasyon iptallerinde ise herhangi bir kıymet iadesi konstrüksiyonlmayacaktır.

He, Sapanca Bungalov'in göz tipine veya mevcudiyete bandajlı olarak değişlemebilen bir evcil hayvan politikası bulunmaktadır. Evcil hayvan politikaları üzerine henüz bir tomar olgun yok etmek bâtınin lütfen otelle aracısız iletişime geçin.

üste düzenleyici kurumlarla, legal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, KVKK’da belirtilmiş yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak üzere belirlenmiş gereklilikler kapsamında işlenebilmektedir.

Konaklama boyunca bildirilemeyen ve konaklama bittikten sonrasında yapılacak şikayetlerden Book4Stay mesul bileğildir.

Report this wiki page